Ubiquiti hálózati rendszer

A Ubiquiti egy amerikai cég, amely 2005-ben jelent meg a piacon és azóta hihetetlen sikereket ért el, a föld minden pontján képviselteti magát termékeivel. Alapvetően vezeték nélküli eszközöket gyárt, amely palettát kiszélesített a szolgáltatói ipartól az otthoni termékekig, okos otthonokig. Eszközei megfizethető árukkal, megbízhatóságukkal, sokoldalúságukkal, egyszerűségükkel pontosan megtalálta azt az egyensúlyt, ami eredményezi ezt a dinamikus fejlődést, ami még ma is tart. Mára már nincs olyan informatikában jártas szakember, aki ne ismerné ezen termékeket.


Ubiquiti Router

Az Ubiquiti fejlett hardver tökéletesen megfelel a fokozatosan felépülő vezeték nélküli hálózathoz Minden gond nélkül ezernyi elemmel bővítheti, miközben egységes irányítási rendszert tart fenn.Az egész hálózatát egy helyről kényelmesen kezelheti. Működése eléggé világosan áttekinthető ahhoz, hogy speciális képzés nélkül bármelyik rendszergazdát ki tudja szolgálni. A szoftver valós időben működik, automatikus UAP érzékelő berendezésekkel és fejlett biztonsági megoldással. Az RF térképek segítségével nyomon követheti és elemezheti a rádiófrekvenciák az AP optimális elhelyezés, konfigurálás és hibaelhárítás érdekében.


Ubiquiti Switch

Ez a gyors, beépített PoE egységgel rendelkező UniFi switch kettő SFP portja segítségével hálózataid gerincét alkotja majd. 24 db, gigabites sebességű portja minden IEEE 802.3 af, illetve a 24V-os PoE tápellátási szabványnak is megfelel. A switch képes az összes rákötött eszköz és a hálózat egyéb pontjai közötti kapcsolatot mindennemű lassulás vagy akadozás nélkül kezelni, így egy forgalmas csomópontként is megállja a helyét. Ezáltal a távoli hozzáférési helyek (AP-k) vagy non-stop felügyeleti kamerák üzemeltetésére is kiváló - ugyanis az adatot és a tápellátást egyaránt képes egyetlen kábelen át biztosítani. Támogatja a PoE 802.3af / at és passzív PoE szabványokat. Finom és megszakítás nélküli hálózati kapcsolatok még erőforrás igényes alkalmazások esetén is. Két SFP port, akár 1 Gbps sebességgel


Ubiquiti Unifi

Ez a kis doboz hatalmas megfigyelő központot rejt magában egy egész kameraflotta számára. Az erre a célra épített hardver akár 50 IP kamerát is képesek kezelni alacsony energiafelhasználással. Az előre telepített szoftverekkel együtt az Ubiquiti UniFi NVR 2TB egy azonnal, és könnyen használható felügyeleti megoldás. Akár 50 IP kamerát tud kezelni (vagy 20 HD kamerát). Megoldás több kamera rögzítésére és megfigyelésére HDMI és VGA kimenet. Modern kodek kiváló minőséggel és alacsony tárolási igényekkel, intuitíven, tehát egy helyről kezelhetőek a dolgok 


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot Ubiquiti hálózatépítésre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282