Egyedi számítógépes

hálózatok

Egyedi igényű hálózat építés

A kábelezéstől az eszközök beüzemeléséig, kulcsrakész megoldást kínálunk otthoni felhasználóktól, a kisvállalkozásokon át, egészen a nagyüzemmel rendelkező nagyvállalatokig. Lehetőséget nyújtunk vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kialakítására is, mellyel összekötheted IT infrastruktúrád.

Az új hálózatok kiépítését az ötlettől, a tervezésen és a kivitelezés át, a megfelelő dokumentáltságon keresztül valósítjuk meg. A kiépített számítógép hálózatot rendszergazda szakembereink műszeres teszteléssel hitelesítik. A hitelesített hálózatot egy pontos terv szerint rendszer-dokumentációban rögzítjük.


Esztétikus kábel elvezetések

A hálózatépítés kivitelezése során fontos szempont az igényes kivitelezés. A kivitelezések során a rendszergazda szakembereink a hálózat gerinc kábelcsatornázását a legnagyobb körültekintéssel végzik a lehető legkisebb átalakítási munkák alkalmazásával.

A munkaállomásoknál található számítógép és perifériákhoz tartozó zavaró és nem esztétikus kábeleket rendszerezzük, rögzítjük és kötegeljük. Így nem csak funkcionalitásában, de kinézetében is tökéletes munkakörnyezetet alakítunk ki.

A bővíthetőség lehetőségét mindig fenntartva, már a tervezési folyamat során +-30% -ban tervezzük túl a jelenlegi használathoz képest az általunk kiépítendő számítógép hálózatokat.

Az általunk kialakított hálózatok így tartalmaznak szabad hálózati végpontokat és a hálózati eszközökben szabad kapacitását, hozzájárulva ezzel egy esetleges létszámbővülés, vagy átcsoportosítás újabb beruházás nélkül, könnyed és gyors rendszergazda oldali megvalósításához.


Mit kerülhet el ha cégünket választja?

  • kihasználatlan aktíveszköz portok
  • fölösleges végpontok létrehozását
  • felhalmozódott kábelkötegek mindenhol
  • könnyen bővíthető rendszert hozunk létre
  • minden eszközhöz egyszerű és teljesen szabványos csatlakozással kötünk be

5 ok, amiért ügyfeleink szeretnek minket:

  • a munkavégzés során rendet és tisztaságot tartunk
  • a munkát pontosan kezdjük és határidőre befejezzük
  • garantáljuk a gyorsaságot, szakértelmet és precizitást
  • segítünk megtervezni a valódi igényeket kiszolgáló hálózatot
  • az elkészült hálózatot lemérjük és garanciát vállalunk a működésére

14520

M hegesztett vezeték

482

Telepítés

9310

Optikai hegesztés száma

479

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot egyedi hálózatépítésre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282